panelarrow

Tävla i utlandet

| Lämna en kommentar

semester
Inför nästa år har jag bestämt mig för att vidga mina vyer och jag har redan planerat in ett antal multi sport-events i utlandet. Det är ett perfekt sätt att kombinera sport och semester. Under hösten finns det flera spännande tävlingar i bland annat Norge. Kanske en inte så fullt exotisk destination, men det passar mig utmärkt då jag slipper lång restid och kan nyttja ett par dagars ledighet i samband med helger. Norge har ju grymt vacker natur så ett besök till fjordarna och middag med vänner i Oslo är redan inplanerat. Jag har även sett över såväl mina privat- som företagsförsäkringar då det är en viktig sak som tyvärr ofta hamnar i skymundan. söderberg & partners är ett företag som jag varmt kan rekommendera. De levererar företagslösningar för oss som vare sig vill eller orkar sätta sig in i den djungel av erbjudanden som finns på marknaden. Perfekt för en sån som jag som alltid är i farten!
Kombinera sport och semester

Kommentera

Required fields are marked *.