Glad stockholmare

never try

Men så har det inte alltid vart. För ett par år sedan hade jag ett enormt behov av att få bege mig ut till andra städer och testa på livet i en annan stad än just Stockholm. Så jag började se mig omkring efter alternativ, vart finns det mäklare i Karlshamn, Göteborg, Malmö och så vidare? Det hade jag ingen aning om.

Så jag kom i kontakt med mäklare landet över till slut och begav mig sedan ut och på en lång färd bestående av resor och letande. Till slut kände jag att det vart ett alldeles för stort projekt och att jag nog inte skulle trivas utanför mitt vackra Stockholm så jag beslutade mig för att stanna kvar. Lite irriterad var jag på mig själv eftersom jag hade slängt ut så mycket pengar och lagt ner så pass mycket tid på detta projekt.

Men om man inte testar så får man aldrig veta. Så lyder mitt motto!


Posted

in

by

Tags: