Har vart och hämtat julgrejer

Ja jag vet att jag är sen på att börja julpynta men jag har alla mina kartonger med saker jag inte använder i ett förråd i Stockholm och jag har inte riktigt haft tid med att åka förbi och leta reda på rätt och hämta den. Men nu har jag i alla fall tagit hem den och nu är det adventsstakarna som åker upp och tomtenissar som ska sitta i fönstret och titta på allt jag gör.

adventsljusstakeJulgran kommer jag inte att ha, den jag använde förra året var en begagnad plastgran som var alldeles krokig så den kastade jag så fort jag kunde. Men jag lider inte för det inte, jag ska fira jul hos min bror som alltid har en tvättäkta julgran så det luktar gott långa vägar! Det ska bli kul.

Nej nu ska jag pynta till det lite här hemma, vi hörs snart igen. Ha det så bra!

 


Posted

in

by

Tags: