Surt sa räven

Igår när jag gick till cykelförrådet för att kolla om min cykel fortfarande var i gott skick efter att ha fått stå still ett bra tag så möttes jag av en chock… Någon hade snott mina däck och min sadel! 🙁 Hur kan en människa vara så fräck? Nåväl, jag var glad att jag låst fast själva cykeln ordentligt åtminstone så den fick de inte med sig. Ni som själva har en racercykel vet att det inte är någon billig cykel. Jag har nog varit lite naiv som trott att den ska få vara ifred i ett allmänt cykelförråd. Men jag har tänkt att det är ju endast mina grannar som har tillgång till förrådet och inte skulle väl dem få för sig att sno min cykel? Jag har i alla fall gjort en anmälan nu, men jag tror inte att jag kommer att få se varken sadel eller däck igen. Det blir helt enkelt att investera i nytt till våren. En kompis till mig sa att jag kan ansöka här om jag behöver ett snabblån för att kunna betala allt på en gång. Men jag ska försöka spara ihop pengar själv. Det lär ju dröja ett tag tills våren är här nu när vi precis fått riktig vinter.  Från och med nu kommer jag i alla fall inte längre förvara cykeln i förrådet, utan den får stå hemma i hallen. Vad trist det är att sådant här ska kunna hända va? Ibland blir man verkligen less.

racercykel


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Surt sa räven”