Snygga sportkläder på Nelly

Jag satt och letade efter nya sportkläder på nätet idag och kunde inte riktigt hitta något jag gillar på de “vanliga” sportbutikerna. Så jag bestämde mig att endast söka på “sportkläder” på Google och då upptäckte jag att Nelly faktiskt har riktigt snygga sportkläder. Inte visste jag det. Hos Nelly har jag nog bara beställt festkläder och skor tidigare. Klickade i alla fall hem ett par snygga tights, sport-bh:ar och lite annat. Alldeles för mycket egentligen.. Det lär nog bli att jag får ta ett snabblån nu när Frosta Multisport närmar sig. Jag måste ju fortfarande köpa ny sadel och däck till cykeln också.. Hittills har jag cyklat inomhus eller lånat en bekants cykel för att kunna träna. Men om man ska ta ett lån då vill man ju ta ett sms lån som funkar bättre. Ett som har rätt schyssta villkor liksom. Det lutar mot Lånbutiken just nu faktiskt. Tusan också, vad svårt det ska vara. Någon av er som läser som har erfarenhet av detta? Alla tips är välkomna.

träningsbyxor

 


Posted

in

by

Tags: