Slitna däck

Idag har jag varit och besiktat bilen och jag känner mig så lättad för den fick endast en anmärkning – däcken! Vad är det med mig och däck förresten? Först stjäl någon mina cykeldäck och nu är tydligen mina vinterdäck för slitna. Aja, det är väl bara att beställa ett par nya däck. Jag är i alla fall glad att det endast var däcken. Allt annat var helt felfritt sa mekanikern. Jag har en riktig liten pärla!

Det var ju tur att detta hände under löningen åtminstone. Nu kan jag klicka hem ett par däck på en gång. Funderar på att även köpa de där cykeldäcken och sadeln så att jag har det gjort. Innan jag hinner slösa bort lönen på annat onödigt. Måste lära mig att prioritera rätt!

Fick förresten ett smart tips under besiktningen om hur jag enkelt kan kolla slitningen på mina däck själv. Med hjälp av en femkrona! Mönsterdjupet på vinterdäcken får ju inte vara mindre än 3 mm som ni säkert redan vet. Om inte, så vet ni det nu!

femkrona


Posted

in

by

Tags: