Hittat min drömsäng

Jag har märkt att jag inte sover så bra. Trodde först att det kanske berodde på stress men nu är jag nästan övertygad om att det är min säng som helt enkelt är så gammal och sliten att jag inte sover bra i den längre. Därför har jag bestämt mig för att helt enkelt köpa en ny säng. Funderade lite på tempurmadrass först eftersom det sägs vara så bra för kroppen men njaa.. Vet inte om jag skulle trivas med det. Vill gärna ha en rätt mjuk och pluffsig säng. Fast inte för mjuk förstås, det är inte bra det heller.

Har kollat runt en hel del nu faktiskt och om det är någon säng jag verkligen fastnat för så är det Sandhamn Delux Kontinentalsäng. Den är så snygg och såå skön! Har provat den i butik men den har känts alldeles för dyr tyvärr. Tills jag hittade den på Nesto.se för ett betydligt bättre pris än i butik. Åhh jag vill ha den!! Visst borde man passa på när den är så mycket billigare där? Det är ju rena kapet, plus att jag vet att jag skulle bli så nöjd med den. Vill inte ha någon annan.

sleep


Posted

in

by

Tags: