Shoppat träningskläder

Hej på er!

Igår unnade jag mig lite nya träningskläder. Gick in på en av mina favoirtsidor sport-shopen.se och hittade en massa fint. Fick dock lämna en del på önskelistan. Man kan inte alltid köpa allt man vill ha. Men det blev bland annat en buff. Har ni hört talas om dem? De är faktiskt otroligt praktiska, speciellt när man cyklar vilket jag gör var och varannan dag. Hade en förut, men vet inte vart den tagit vägen.  Hittar den verkligen ingenstans. Så jag passade på att beställa en ny nu 🙂 Riktigt fin eller hur?

buff

Imorgon åker jag iväg söderut med en kompis. Vi ska cykla längs med Vättern tänkte vi 🙂 Dock inte hela rundan, men en cirka 5-6 timmar varje dag tänkte vi. Funderar nämligen på att cykla Vätternrundan i år. Har cyklat den förut. I år funderar jag faktiskt även lite på Vätterntriathlon men har inte bestämt mig om det blir det eller vanliga Vätternrundan. Det återstår att se.


Posted

in

by

Tags: