Stockholm Extreme

Jag har en liten to do-list där jag skriver ner sådana saker som jag verkligen vill göra innan jag dör. En av dem är Stockholm Extreme. Det vore så häftigt att delta i den tävlingen någon gång. Men jag har ju inget team.. Måste försöka hitta ett gäng äventyrliga typer som kan tänka sig ställa upp  tillsammans med mig. Jag har en vän som var med i tävlingen för något år sedan och varje gång han pratar om den upplevelsen, eller om vilken tävling som helst egentligen som han deltagit i, så blir jag så himla sugen på att delta själv!

När jag var inne på hemsidan såg jag att man endast behöver vara två för att få delta i den öppna klassen, men jäklar vad dyrt det är att ställa upp. Jag menar om man endast är två. Hm, undra om jag känner någon som skulle ha lust att ställa upp med mig. Men jag får nog ställa in mig på nästa år i så fall. Jag är nämligen skadad just nu. Som ni kanske minns så skrev jag om att delta i Vätternrundan i år. Det gjorde jag också, men kom tyvärr inte så långt på grund av att jag var med om en liten olycka och var tvungen att avbryta. Jättetrist!

Så nu har jag inte tränat på ett tag. Har en spricka i min fot som måste få läka innan jag kan sätta igång att trampa igen. Ni kan ju gissa om jag känner mig rastlös. Kan inte göra mycket alls eftersom man använder fötterna till det mesta. Har dock börjat simma en del, det funkar.

multisport

Helst av allt vill jag bara ut och göra allt på en gång just nu!


Posted

in

by

Tags: