Iväg och simma

Hej på er!

Idag ska jag åka till närmsta simhall och simma några längder. Börjar få en bra rutin nu. Det är härligt att simma. Det ska ju även vara en bra träningsform när man är skadad och behöver ta det lite lugnt. Jag belastar ju inte foten på något sätt genom simning, utan bygger endast upp muskler, vilket är kanon så att min skada får läka i lugn och ro.

butterfly-stroke-swimming-woman-1137298-m

Satt förresten och jämförde olika låntjänster igår kväll. Ni som hängt med här ett tag vet att det då och då händer att jag tar ett snabblån. Det finns ju så många olika alternativ så jag ville ta och jämföra dem ordentligt en gång för alla. Hittade faktiskt mer än en som känns bättre än andra. En av dem var Folkia som förespråkar ansvarsfull kreditgivning. Tycker det är viktigt att sådant tas upp på dessa hemsidor så att man vet vad de står för.

I helgen har jag blivit medbjuden på en rolig träningskurs som min kompis håller i. Vår vänskap började faktiskt i och med att hon var min personliga tränare för många år sedan. Dock är jag ju skadad så jag vet inte hur jag ska göra. Ska kanske gå dit och lyssna i alla fall trots att jag inte själv kan delta i de olika övningarna. Alltid lär man sig något! 🙂


Posted

in

by

Tags: