Härligt att vara ledig

Hej på er!

Vad härligt det är att äntligen ha semester! Jag har verkligen skämt bort mig själv under första veckan. Igår var jag på massage och så var jag och kollade upp sprickan i foten. Den har läkt fint men är inte helt och hållet läkt än. Känns i alla fall mycket bättre nu och svullnaden som jag hade i början har gått ner. Sen har jag även suttit och surfat runt på nätet och kunde inte låta bli att beställa lite grejer från Sportamore. Älskar den webbshoppen! Beställde bland annat denna snygga klänning och lite andra sommarkläder.

887187403714_001

Visst är den fin? Jag är helt kär i den, älskar mönstret!

Imorgon ska jag följa med ett par vänner på en liten seglingsweekend. Ska bli så skoj! Har inte seglat på länge. Vi kommer tillbaka på söndag så nu hoppas vi på kanonväder så att vi kan bada, fiska, grilla, spela kubb och så vidare under vår lilla resa.

Ha det så bra allihop så hörs vi!


Posted

in

by

Tags: