Midnattsloppet

Åh vet ni vad! Jag hade helt glömt bort det men min kompis anmälde oss till Midnattsloppet i Stockholm för längesen och det är ju tammetusan på lördag! Hon ringde mig i helgen och frågade om jag fortfarande skulle med och jag blev superglad, klart jag ska med! Har längtat efter något sånt här. Min skada är läkt och jag känner mig riktigt taggad. Visst å ena sidan borde jag kanske inte anstränga mig för mycket än, men å andra sidan så kryper jag ju snart på väggarna om jag inte får ta mig an lite utmaningar. 10 km är ju en baggis för en van löpare men när man inte kunnat träna som vanligt kan det bli lite jobbigt på slutet. Aja, det är väl bara att köra på så länge man orkar. Mitt mål är inte att vara snabbast just nu, utan snarare bara att komma i mål.

Någon mer som ska springa Midnattsloppet i år?

midnattsloppet

 

Har hört att det är riktigt bra stämning på Midnattsloppet och att det alltid är många som deltar! 🙂


Posted

in

by

Tags: