I did it!

Hej på er!

Midnattsloppet gick förvånansvärt bra! Jag var ju långt i från toppform men jag lyckades ändå ta mig igenom hela loppet utan större problem. Det kändes verkligen underbart att springa i mål. Jag har verkligen saknat detta! Känslan man får när man lyckas med något är bland det bästa som finns. Efter loppet åkte jag med hem till min väninna och sov över där. På söndagen mös vi ute i  trädgården tillsammans med hennes familj och en del grannar. Superhärlig dag! Vi var båda ganska möra efter loppet kvällen innan så det var skönt att bara vara. Dessutom hade de riktigt bekväma trädgårdsmöbler. Jag tror jag slumrade till lite i dem ett par gånger under dagen.

large (54)

Hörni, på tal om något helt annat. Jag har ju inte direkt haft en ordentlig semester i år. Eller jo visst, semester har jag ju haft men nu pratar jag om utlandssemster. Jag har känt att något saknats i år och kommit fram till att det är en resa till solen jag behöver! Så nu har jag suttit och tittat på härliga all inclusive inför hösten. Det vore så härligt att komma iväg någonstans! Funderar på att åka i oktober någon gång. Någon som har tips på destinationer som har behagligt väder under hösten?


Posted

in

by

Tags: