Multisport i Nya Zeeland

Alltså ett av mina absoluta drömresmål är utan tvekan Nya Zeeland. Det är ett land som alltid stått högt upp på listan över länder jag vill besöka en vacker dag. Idag hittade jag denna sida och började läsa om olika multusportevent som arrangeras i Nya Zeeland. Jag blev så sugen på att boka en resa dit nu i höst och anmäla mig till något event. Kellogg’s Nutri-Grain Half Ironman lät väldigt lockande. Det tråkiga är dock att det ska vara så himla dyrt. Jag menar först ska man betala flyget tur och retur. Sen kostar det dessutom att delta i  tävlingen. Och när man väl är i Nya Zeeland så vill man ju gärna stanna där ett par veckor för att hinna uppleva landet. Så ja, det lär ju landa på x antal tusenlappar. Detta har jag verkligen inte råd med just nu, men jag funderar på att börja spara redan nu inför nästa år. Vore ju verkligen en dröm att komma iväg dit!

Untitled


Posted

in

by

Tags: