Höstens planer

Hej på er!

Det är många tankar som snurrar runt i mitt lilla huvud just nu. Förutom att jag bestämt för att jag SKA åka på någon resa nu i höst (även om det inte blir så exotiskt som Nya Zeeland) så går jag även i flyttankar. Vet inte riktigt varför men jag trivs inte så bra där jag bor just nu. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men det känns liksom inte rätt på något sätt. Vill hitta något som verkligen känns som mitt hem. Så jag har varit i kontakt med en mäklare som ska börja titta lite smått efter något som skulle kunna passa mig. Jag är väldigt nyfiken på att se vad han kommer att hitta!

Förutom att ha tagit tag i mina flyttdrömmar har jag även börjat rensa lite här hemma. Jag har ju sån där self storage förråd hos Pelican och det är så himla skönt att kunna byta ut lite grejer då och då. När jag tröttnat på något jag har här hemma kan jag lämna det till förrådet. Sen om några månader när jag besöker förrådet igen så får jag syn på det och då kanske jag gillar det igen och tar med det hem. Jag är en sån som behöver lite omväxling ibland.

large (16)

Minns tiden innan jag hade ett förråd. Jag hade lådor och grejor typ överallt!


Posted

in

by

Tags: