Julklappstips?

Hej på er!

Hörni jag skulle behöva lite roliga idéer på vad man kan köpa för julklappar i år. Jag tycker alltid att det är lika svårt. Brukar sluta med att rätt många får ett presentkort eller liknande av mig, men det är ju inte så himla kul egentligen.. Eller hur? Men vad kan man köpa då? Okej visst, det beror förstås på vem man köper till. Kanske lite svårt att komma med tips bara sådär. Men till familjemedlemmar till exempel. Mamma, pappa, syskon, syskonbarn.. Vad köper man? Finns det någon häftig pryl för ungdomar just nu till exempel? Något nytt spännande vin till föräldrarna kanske? Hmm.. Alltid lika svårt det där. Kom gärna med idéer om ni har några 🙂 Funderar lite på att köpa någon trevlig upplevelse åt mina föräldrar i år faktiskt. Det tror jag att de skulle uppskatta. Men till resten av gänget har jag inte hittat på något än. Som tur är så är jag ju ute i god tid i år i alla fall. Får väl ta en sväng på stan i helgen och se om jag hittar något bra 🙂

large (43)


Posted

in

by

Tags: