Bokat resa!

Hej på er!

Jag hoppas att ni alla haft en riktigt fin jul 🙂

Vet ni vad? Jag har gått och bokat in en sista minuten resa!!! Satt och pratade om resor med min kusin på julafton och vips så hade vi bestämt att vi ska boka en resa tillsammans. Sagt och gjort. Bara några dagar senare hade vi bokat resan! Vi kommer att åka till Marrakech i Marocko. Ska bli superhärligt att komma iväg från kylan och få njuta av lite sol och värme. Vart ju dock ingen superbillig resa då vi åker den här tiden på året, men eftersom det var en sista minuten var det inte så farligt dyrt ändå. Men låna 4000 från Folkia så att jag kunde betala hela resan på en gång. Vill ju ha lite fickpengar också under resan, så det kändes lika bra att ta ett litet lån. Åh vad jag ska njuta nu! Marrakech here we come!

Någon som har tips på vad man inte får missa när man är där?

9f26088d24548f4e9a5665e7101800d5


Posted

in

by

Tags: