Känns härligt att vara igång!

Har kört hårt i 3 dagar nu och känner verkligen hur skönt det är att vara igång igen. Har haft ett ganska långt uppehåll så måste ju erkänna att det är kämpigt att komma igång men jag har ett mål i sikte så det finns inget som kan stoppa mig! Förutom möjligtvis att mina hörlurar har gått sönder. Jag har använt mina hörlurar jag fick med till min iPhone och de är uppenbarligen inte så hållbara så det är en lur som gått sönder. Jag är en person med ganska mycket tålamod men jag måste säga att just detta är något som kan irritera mig till max. Letar efter ett par bra hörlurar och jag har blivit tipsad om Sennheiser hörlurar. Märket ska tydligen vara grymt bra och det bästa av allt är att de har hörlurar för sport. Det är perfekt för mig! De hörlurar jag haft tidigare har ju hoppat ur öronen så jag har fått ha ett pannband runt för att hålla dem på plats. (Ja, jag såg lite fånig ut.)

I alla fall, jag har googlat runt lite och kom in på en sida som heter Spelbutiken.se och de säljer ganska många av Sennheiser headphones till riktigt bra priser. De säljer också andra hörlurar och prylar från sennheiser som verkar riktigt bra. Jag tänkte satsa på en lite dyrare modell så att jag de perfekta för mig. Skönt att ha ett par bra när de ska användas så mycket som jag kommer att använda dem också.

Tänkte beställa när jag kommer hem från jobbet idag. Det står att det tar mellan 2-4 arbetsdagar att få hem dem så under nästa vecka kommer de garanterat. Kan knappt bärga mig!

riksläger

Nu till helgen har jag inte så mycket planer. Jag ska faktiskt ut och orientera med ett par vänner. Det är första gången jag ska testa att orientera när det är så mycket snö ute så det kommer absolut att bli riktigt spännande. Ska upp tidigt imorgon och åka och handla lite grejer och sen beger vi oss nog vid 12-13-tiden tror jag. De jag ska ut med deltog i Rikslägret vinter så jag känner mig trygg med dem.


Posted

in

by

Tags: