Jobbtankar

Jag har haft så mycket att göra på jobbet de senaste dagarna! De bara svischar förbi och jag tycker inte att jag får någonting gjort, bara står stilla. Ibland önskar jag att vi hade fler arbetstimmar bara så att man hann med allting.

Som förmodligen alla vet jobbar jag ju på ett väldigt litet företag som är i uppstarten. Vi startade för bara 1½ år sedan och då var vi 3 personer som kämpade för att vi skulle växa.

Och växt har vi verkligen gjort! Nu är vi 10 personer totalt så vi växer hela tiden och mycket också! Det är helt galet när jag tänker på det. Från början kändes det som att vi var en liten familj som alla drog samma lass. Nu är vi fortfarande en familj, men en större, och vi drar fortfarande samma lass, men ett mycket större.

intervju

Ibland blir det så, arbetsbördan ökar och innan man ser vinsten av den så får personalen kämpa ännu hårdare innan man kan få hjälp. Det är lite i den situationen vi är i nu. Jag väntar på svar från Ove, kan vi anställa en till? Under tiden håller jag på och letar efter ett bra rekryteringsverktyg. Tidigare har jag gjort så att jag bara lagt ut en annons på Arbetsförmedlingens hemsida men som jag har förstått det finns det andra typer av rekryteringsverktyg man kan arbeta med för att kunna engagera fler sökande. Hittade ett företag som heter Recruto som verkar ha en bra lösning, läs om rekryteringsverktyg här. Jag själv har läst på och jag tycker att det låter som ett perfekt alternativ för oss. Verkar vara väldigt enkelt och gå fort, vilket är något vi behöver. Vi kan inte lägga ner alltför mycket tid på det då vi redan har mycket att göra.

Sedan tar det ju såklart också tid att hålla intervjuer men jag tänker att Carina får ta dem, eller att vi eventuellt delar på det. Jag själv känner att tiden inte riktigt räcker till! Känner för att slita mitt hår mer ofta än sällan nu för tiden känns det som! Håll tummar och tår för att Ove säger ja nu. Det kan verkligen behövas.


Posted

in

by

Tags: