Längtan efter sommar

Nu längtar jag så mycket efter sommaren. Det kan nog bero på att den är så nära. Nu är vi liksom inne i april månad och jag vill bara ha värme nu! Det kommer bli så underbart att hänga på stranden, bada i havet, hoppa från hopptorn ner i havet, grilla och allt annat som hör sommaren till.

Jag kan tycka att det är så skönt att vara utomhus i härlig sommarvärme. Känna varmt, nyklippt gräs under fötterna. Eller varm, mjuk sant mellan tårna för den delen. Det är rogivande på något sätt. Att nästan aldrig frysa. Att känna sig totalt fri. Ja, det är något alldeles särskilt med sommaren.

Och grilla, vem gillar inte det? Det behöver inte alltid vara så avancerat. Jag säger inte nej till en engångsgrill vid stranden, med lite enkel korv och bröd. Det kan göra en hel kväll tycker jag!

Längtar inte ni efter sommaren?

ladda ned (7)

 

 


Posted

in

by

Tags: