Tränar på

multisportHej, förlåt för att jag har varit lite frånvarande från bloggen, men jag är så igång med träningen just nu att det känns som att det är det enda jag tänker på. Ni kanske kommer ihåg att jag berättade att jag har anmält mig till KFUM Multisport Sprint och jag tränar för fullt för att vara i toppform inför det. Idag efter jobbet cyklade jag i en mil och sedan avslutade jag det med en mils löpning. Jag känner verkligen hur jag blir starkare för varje dag, så nu gäller det bara att behålla mitt träningsfokus. Jag funderar på om jag ska anmäla mig till Stockholm Extreme i slutet av augusti. Men jag känner att jag vill ta den andra tävlingen först och se hur det känns efter det. Stockholm Extreme kostar ju mycket pengar att vara med i så jag vill verkligen känna att jag är i toppform om jag ska anmäla mig.


Posted

in

,

by

Tags: