Weekendresa bokad!

Jag och Hanna har bokat en weekendresa! Vi ska åka till London! Vi bestämde det bara sådär hux flux men eftersom att vi båda har semester nu så passar det asbra!

Vi har bokat via Airtours och vi betalade 4487:- var, helt okej verkligen. Vi bor på ett hotell som heter Royal National. Det är bara tvåstjärnigt men det är inte direkt så att vi kommer vara där alls. Vi kommer vara ute och springa, kolla runt och shoppa. Jag har planerat in en halvdag på Primark så jag får med mig massor av billiga kläder hem. Det blir perfekt! 🙂

londonVi åker i alla fall nästa fredag och vi båda längtar verkligen supermycket. Vi kommer båda missa nästan 4 dagars träning så vi ska köra extra hårt nu innan plus att vi ska ut och springa en mil varje morgon. Hittade den här sidan, Map My Run, där de har kartlagt de bästa ställena att springa på så vi ska köra varje morgon.

 


Posted

in

,

by

Tags: