No regrets?

Jag är ju en ruskigt nöjd Stockholmsbo, och kommer nog aldrig riktigt vilja lämna stan om det inte är ett riktigt måste. Men en av mina närmsta kompisar har nu bestämt sig för att flytta. Inte jätte långt bort från stan, men ändå till Uppsala. Han har pendlat till jobbet i flera år nu och har väl tillslut fått nog. Det var lite roligt att få hjälpa honom att hitta en mäklare, jag rekommenderade de som jag själv hade träffat när jag hade lusten att flytta nämligen; Husmanhagberg. Det verkar som han har hittat en lägenhet nu och ska lägga första budet. Sånt där tror jag inte att jag skulle varit bra på alls, budkrig. Jag tror inte att jag skulle klara av att stanna när jag nått min maxgräns, hade blivit för tävlingsinriktad. Haha! Men spännande verkar det, det måste jag säga. När jag köpte min lägenhet så var det faktiskt mäklaren som la buden för min räkning. Himla smidigt!

visning

Allt prat om flyttar har fått mig att fundera igen. Jag vill inte vakna upp en dag och ångra att jag aldrig tog risken att prova på livet i en annan stad, men jag vet verkligen inte om det ens är värt det. Det finns liksom ingen stad i Sverige som lockar mig mer än vad Stockholm gör, på en säker andra plats kommer Göteborg, men det är ju på andra platsen. Kanske skulle man åka utomlands i ett halvår eller något sånt? Semi-flytta, leva någon annanstans för ett halvt/helt år. Ha kvar din lägenhet här i Stockholm? Spanien har ju alltid varit min favorit, kanske skulle jag prova lyckan där nere?


Posted

in

by

Tags: