Bästa funktionella träningen i vardagen

Finns inte en muskel som jag inte har ont i idag, och jag trodde jag var vältränad och att jag tränade allsidigt. Men så var det ju uppenbarligen inte.

Hjälpte en kompis att flytta igår så jag vet i alla fall vad träningsvärken kommer ifrån. Tänkte mig inte för när jag sa ja till att hjälpa till. Hon flyttade från 4e våningen utan hiss till en annan lägenhet på 4e våningen utan hiss…… Hur tänker man där?! HusmanHagberg, ni kunde väl ändå ha sålt henne en lägenhet med hiss 😉

Så jag tänker lite såhär, tänk alla de som klagar för att de inte har tid med både jobb, familj och träning….. Starta en flyttfirma säger jag. Jag menar, det är ju inte en muskel som inte tränas då. Ben och rumpa tränas ju i alla trappor, biceps, axlar och rygg i alla lyft och biceps och bröstmuskler när man behöver putta någonting. Och coren är ju med hela tiden…. Snacka om att man borde bli vältränad med ett sånt jobb….

flytta