Upplev fjällen!

Även när det är vinter så går det utmärkt att vara ute och röra på sig. Det är sant som de säger “det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”.

Jag var i Kiruna för ett par veckor sedan och vandrade och sov i tält, helt underbar upplevelse. Det finns massor av fina leder som man kan gå och sedan slå läger där man vill.

Som alla norrlänningar säkert redan har konstaterat så är det en helt annan vinter uppe i norra Sverige, luften är klarare och torrare vilket gör att det inte känns lika kallt. Sedan är det ordentlig snö och inte en massa is och slask som gärna blir i städerna.

Så mitt tips är helt klart att bege sig norrut i Sverige och ta med tält och sovsäck och bara njuta av vår vackra natur, det är verkligen som balsam både för kropp och själ. Ett tips, köp takbox så kan vi vara flera som går tillsammans utan att behöva ta med två bilar.

 

kiruna