Svart syns riktigt tydligt på vitt

musslorHar idag upplevt en helt ny användning för snö, man märker om bilen läcker olja…. Svart olja på vit snö syns väldigt tydligt kan jag säga. Det var i och för sig inte mycket det läckte men det är ju bra att upptäcka det i tid innan det blir ett för stort problem. Så dagens sista vettiga insats har varit att beställa hem nya oljefilter

Snart är maten färdig, känner ni doften? 😉 Vinet står på luftning och senare ikväll är det dags för På spåret. Jag kan typ 3 frågor per program men jag hoppas i alla fall att jag lär mig någonting. Är det bara jag som kan så lite? Hur många frågor klarar ni? Jag brukar typ kunna resmålet på nivå 4 eller 2. Fast då har jag ju oftast hjälp eftersom något eller båda lagen redan har svarat 😛

Ja ja, det är underhållning i alla fall – ha en underbar helg på er.