Kajakpaddling till sommaren

Precis när hösten kom förra året så testade jag att paddla kajak och verkligen älskade det! Så jag tänkte faktiskt köpa mig en egen för denna säsongen.

kajak

Det var helt magiskt att tidigt på morgonen ge sig ut på en spegelblank sjö och bara paddla i lugnet av naturen och se solen stiga på himlen. Höra fågelkvitter och se en och annan fisk slå i vattenytan och inte ett enda ljud av bilar eller andra stadsljud. Det är verkligen en känsla av harmoni som jag nog aldrig har upplevt tidigare. Min plan är att kanske ta med sovsäck och tält och även tälta på någon ö eller strand också. Ska dock inte glömma bort att ta med myggstick nästa gång, tänker inte förse skogens alla mygg med blod fler gånger 😀

Om du också är sugen på att köpa kajak eller andra outdoorprylar så rekommenderar jag verkligen denna sidan. Har köpt mycket av dem och alltid varit nöjd.