Stukad fot 🙁

sutkad fotJaha, detta var ju också ett sätt att börja helgen på som jag inte hade tänkte mig – en stukad fot. Var ute och sprang en runda och trampade snett…. Fattar inte hur det gick till, har sprungit där 1000 gånger och aldrig hänt tidigare. Det är dessutom en motionsslinga så det är i princip ingenting att snubbla på eller trampa snett på, men jag lyckades i alla fall med detta.

Men som tur är så foten i alla fall inte bruten utan bara några ledband som töjts ut lite. Så förband, vila och högläge är det som gäller för mig denna helgen. Fick ju börja helgen lite tidigare än vad som var tänkt så det är väl en positiv sak i det hela.

Cool grej förresten, sjuksköterskan som var med mig till röntgen är en konsultsjuksköterska, aldrig hört talas om tidigare. Men det är precis vad det låter som, en sjuksköterska som arbetar som konsult. Genialt eller hur? Det borde ju verkligen kunna göra att vården bli mer effektiv.

Ha en bra helg på er i alla fall!