Mitt fantastiska bostadsområde

Jag bor i ett alldeles fantastiskt bostadsområde som dessutom gränsar till en stor skog. Det är något som passar mig perfekt då jag vill ha nära till löpspår och friluftsmark. Jag passar ofta på att springa en runda innan jobbet, och om jag har haft en stressig dag finns det inget bättre sätt att varva ner på än att gå en skogsrunda med en vän. Jag har flera grannar som även dem har fattat intresse för löpning och på helgerna brukar vi springa tillsammans. Det är ett tryggt sätt att motionera på då man alltid har sällskap. Så när jag tänker efter har jag haft en otrolig tur med mitt boende. Jag har en mysig lägenhet och en hyresvärd som anlitat de bästa inom fastighetsförvaltningstjänster, vilket gör att jag aldrig behöver oroa mig ifall något går sönder i lägenheten. Det krävs nog en hel del för att jag ens ska överväga att flytta härifrån.

Skogsdunge och gångstig


Posted

in

by

Tags: