Köra i terräng

Som ni kanske minns så har jag bokat in ett par multisport-events nästa år, varav en som går av stapeln i Norge. Det visade sig dock bli aktuellt med en resa till grannlandet redan tidigare än så. Grannen som är en hängiven löpare bjöd nyligen med mig på en tur till Jotenheim i södra Norge. Det är en fantastisk nationalpark med flera vandringsleder. Jag tackade ja då jag aldrig säger nej till träning i vacker miljö. Grannen körde och vi åkte en tidig fredagsmorgon. När vi hade kommit halvvägs insåg jag att grannens kartläsarteknik var ganska ringrostig då vi helt plötsligt befann oss på en skogsväg mitt ute i ingenstans. Till råga på allt började bilen ge ifrån sig ett mystiskt läte och vi insåg ganska snart att den höll på att ge upp helt. Som tur var hade grannen bildelar i bagaget då han till vardags jobbar som mekaniker. Efter en timme kunde vi rulla vidare och efter det lät jag mobilen agera kartläsare.

Bilväg omgiven av berg


Posted

in

by

Tags: