Kost och vätska vid intensiva träningsperioder

Jag tycker det är ganska intressant med alla nya råd och rön som kommer hela tiden om mat då jag själv är ganska gammaldags när det gäller min mat och dryck. Proteindrycker och bars och såna saker är inget som är vanligt i min kost utan jag äter så mycket vanlig husmanskost jag kan. Människor har i alla tider, eller framför allt förr i tiden, jobbat hårt hela dagarna utan alla dessa kosttillskott. De har ätit riktig mat ett par-tre gånger per dag och funkat klockrent i sin fysik. Givetvis kan jag ibland ta med mig en proteinbar om jag vet att jag inte har tillgång till riktig mat, men det är i undantagsfall. När det gäller dryck är jag jättetråkig, jag dricker nästan bara vatten, lyxar jag till det så blir det smaksatt ur ett snyggt glas som gör det extra festligt. alla glas du kan behöva hittar du på nätet, testa vad mycket det kan göra bara att dricka ur ett snyggt glas!

Vatten - livets dryck


Posted

in

by

Tags: