Sömn är viktig för hälsan

För att må bra och bibehålla en god hälsa behöver vi sömn. Jag går och lägger mig i tid varje kväll, och försöker varva ner på med en bok innan jag somnar. Det är viktigt att inte ha teknik i sovrummet eftersom det kan störa sömnen. Ofta lämnar jag min mobil i köket på natten och använder en vanlig väckarklocka för att vakna på morgonen. En annan viktig sak för att få bra sömn är hur du inreder ditt sovrum. Många som har problem med sömnen får stor effekt av att ändra färgerna och möbler i sovrummet. Jag slängde ut med mesta i mitt sovrum och köpte nya, ljusa möbler Hos confident Living. Man behöver inte ha mer möbler än en säng, byrå och garderob. Nu störs jag inte av varken teknik eller överdrivet mycket intryck när jag ska gå och lägga mig. Tips till er alla, släng ut det onödiga!

Ett nattduksbord med en lampa


Posted

in

by

Tags: