Ge bort sportiga upplevelser!

Ett tips till alla er som letar examenspresenter! Själv har jag tröttnat på att ge bort något som bara hamnar på en hylla eller i en låda någonstans. Då känns det roligare att bidra med en upplevelse, som kanske också kan bli början på något nytt. Nu förvånar det här kanske inte någon av er läsare, men jag tycker att det passar bra med något sportigt efter examensfirandet. Att pröva på en ny aktivitet är alltid spännande – och nyttigt. Jag tror att vi människor lätt fastnar i gamla hjulspår. Vi gör det vi är vana vid sedan tidigare. Om min present kan bidra med lite nya erfarenheter och perspektiv i en människas liv, och kanske en ny hobby, så är jag mer än nöjd. Och ärligt talat blir man ganska nyfiken själv när man kollar runt på alla olika aktiviteter som finns!


Posted

in

by

Tags: