För att komma igång

Multisport är väldigt varierande men en bra sak att ha från början är konditionen. En bra grundkondition gör det lättare för dig. Det kan vara väldigt varierande sporter som ingår i en tävling men är du bara förberedd och redo för det så går det. Är du i form så hjälper det inför vilken sport som helst som kan dyka upp. Se det lite som en bil. Din grundkondition är bilen och de kunskaper du behöver om de olika sporterna är som bildelar du köper till bilen. Tillexempel om det är kajakpaddling som ingår så behöver du lära dig den rätta tekniken för den mest effektiva paddlingen. Men är du inte i form för det innan så är det så mycket mer du behöver bygga upp. Själv tycker jag att det roliga är att man kan få lära sig så mycket nya saker och få nya upplevelser. Klättring var en sådan upplevelse för mig. Hade inte testat det innan men älskar det nu. Det är fantastiskt och jag rekommenderar verkligen fler att prova på det.

En helt ny syn på världen


Posted

in

by

Tags: