När olyckan är framme

Hur roligt det än är att hålla på med multisport så kan det ju ibland innebära vissa oväntade utgifter som ni säkert har märkt. Jag hamnade till exempel i en knivig situation förra hösten då jag körde på en sten med min cykel i ett ouppmärksammt ögonblick. Jag hörde en kille ropa något från andra sidan skogsdungen och kollade upp just som det dök upp en stor sten mitt i vägen. Hela hjulet blev buckligt och jag hade inget annat val än att bege mig till cykelbutiken för att införskaffa ett nytt. Det gick på en rejäl slant! Som tur var kunde jag snabbt och enkelt ta ett lån hos frogtail vilket räddade mig den gången och jag betalade tillbaka så fort nästa lön kommit in på kontot. Det är skönt att veta att det finns hjälp att få när sådana oväntade problem dyker upp.


Posted

in

by

Tags: