Träna med dina grannar

Nuförtiden är vi mer och mer stressade och har ont om tid. Många påstår att de inte hinner ta sig till gymmet och träningen uteblir. Självklart har vi ett eget ansvar om att ta hand om vår egen hälsa, men det är också viktigt att samhället tar ansvar. Ohälsa blir trots allt ett samhällsproblem. Det finns många bra lösningar och en sak att fundera över är varför inte blir bostadsrättsföreningar har ett gemensamt gym. Det vore helt perfekt, nära till träningen men också ett sätt att lära känna dina grannar bättre och kanske kan ni ha som mål att delta i en multisporttävling. Restate.se arbetar med nybildningar och ombildningar av bostadsrättsföreningar och det skulle vara intressant att se om de har något förlag på en lösning där det finns ett gym. Ett gym kräver inte så stor yta som många tror, tänk på hotellgym som ibland kan vara riktigt bra trots att de är små.


Posted

in

by

Tags: