Nya sätt att träna under corona

När tillgången till träningsanläggningar är begränsad är jag tacksam för att mina intressen, och det jag helst utövar är i utomhusmiljö, eller kan göras hemma med få redskap eller endast med den egna kroppen som redskap. Det är lätt att bli stillasittande när vardagen inte är som den brukar men jag vill påminna om att träningsmöjligheterna försvinner inte, det gäller bara att tänka i andra banor. Träna hemma med hjälp av olika träningsprogram du kan hitta på nätet. När vädret tillåter kan en promenad eller en cykeltur vara både avkopplande och bra för flåset. För de som precis som jag älskar crossfit och liknande kan jag speciellt rekommendera något av alla utomhusgym eller hinderbanor som finns, titta in på Youtube för att få inspiration till övningar. Träningen finns där, det gäller bara att tänka utanför boxen. Vad mer påverkar corona? Eftersom jag under denna tid även har planerat att förändra mitt boende har jag läst om olika bostadslån, även bostadsmarknaden är tydligt påverkad av pandemin.

Skor vid utomhusgym
Stretchar efter träning


Posted

in

by

Tags: