Skaffa en vätskeryggsäck

Löpning är idag väldigt populärt i Sverige och blivit något av en folksport. Det märks på alla deltagare som anmäler sig till olika långlopp. Det är bra att röra på sig men ett fel som många gör är att de tränar med konstant vätskebrist. Skaffa därför en vätskeryggsäck om du gillar långlopp eller andra träningsformer där du håller igång länge, du kommer att märka stor skillnad på resultatet i och med att du blir piggare. Det finns även ryggsäckar som tål minusgrader vilket är perfekt för dig som åker Vasaloppet eller gillar långdistanser på längdskidor eller skridskor. Vid varje längre lopp brukar stafettläkare och ambulanspersonal kallas in och övervaka loppen eftersom så många deltagare blir yra eller tuppar av för att de inte fått i sig tillräckligt med vätska. Tänk dig själv om det händer då du tränar ensam. Se därför till att du alltid är rätt utrustad för din sport oavsett vilken nivå du tränar på.

Vimplar med svenska flaggan vid ett skidspår


Posted

in

by

Tags: