Kombinera motion med nytta

När man lever ett aktivt liv och älskar att träna så är det väldigt viktigt med återhämtning. Kroppen måste få vila och sinnet måste få ro. Det handlar inte bara om att vara ute i naturen utan hur hemmiljön ser ut. Har man mycket stress kring sig, mycket arbete, mycket med familj, ett härligt boende. Alla faktorer spelar in för att du som människa ska må bra, utanpå och inuti. Jag har hittat ro i att gå på olika bostadsvisningar. Väldigt inspirerad blev jag när jag sökte på “fastighet Växjö” och insåg att HusmanHagberg har ett mycket härligt utbud. Turen för min del är att jag har goda vänner som ständigt är ute efter nya investeringar. Där kombinerar jag tid med vänner, träning, inspiration och det sociala som jag behöver. Stressen blir mindre och jag orkar träna hårdare. Ingenting säger att man inte kan ha lugn träning ibland.

Modernt och nyrenoverat vardagsrum


Posted

in

by

Tags: