Regler för utrustning inom quadrathlon

Precis som inom de flesta idrotter så finns det regler vad gäller den utrustningen som används inom quadrathlon. Eftersom tävlingarna som sker under sommaren är det största internationellt fokuseras på sommarutrustningen i denna post. För de som vill tävla internationellt från Sverige kan det vara en god idé att kontakta en mäklare i Spanien eftersom det då går att träna året om då klimatet är mycket gynnsamt jämförelsevis mot Sverige. I simning är det mycket enkla regler simdräkterna får inte vara fluorescerande, badmössor och simglasögon är tillåtna. Nummerlapparna ska fästas och vara väl synliga på armen eller bakbenet. Det finns inga regler om hur cykeln ska se ut men trafikregler måste följas om inte banan är på ett avgränsat område. När det gäller kanoten eller kajaken måste den väga över åtta kilo och den får givevis inte ha en motor utan ska föras fram med armkraft. Vid löpningen får inte skorna ha broddar och den tävlande får inte heller springa barfota. En tröja måste bäras under hela loppet och ingen får heller ta med elektronisk utrustning.

Man som paddlar kajak


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 responses to “Regler för utrustning inom quadrathlon”

  1. Waynevalse Avatar

    hellou!!!
    No hay dinero rapido, ?pero nosotros! Formalizamos un prestamo rapido. banks.credit prestamos rapidos