Träna hemma utan redskap

Vissa dagar kanske du inte hinner ta dig till gymmet och då är hemmaträning perfekt. Du behöver inte ha ett hemmagym med redskap för att kunna utföra många övningar, men vill du lägga till lite enkla vikter kan du exempelvis fylla en PET-flaska med vatten som fungerar som hantlar för att nå ett effektivare resultat. Tränar du ofta hemma kan det såklart vara bra att investera i ett hemmagym och du kan jämföra bolån om du behöver ett större ställe. Här följer några tips på övningar du kan göra hemma. Knäböj gör att du tränar lårens framsida men även rumpa, ländrygg och baksidan av låren. När du gör utfallssteg så tränar du i stort sett samma muskelgrupper som vid knäböj men du tränar även vaderna. Armhävningar är en klassiker och här är det såklart bröst och triceps som får sig en omgång men även dina axlar tränas. Plankan är en annan övning som de flesta känner till och av den stärks dina magmuskler.

Två kvinnor tränar


Posted

in

by

Tags:

Comments

8 responses to “Träna hemma utan redskap”

 1. Ronaldanoca Avatar

  omgomg onion
  He also insisted that “no one threatened Russia” and that Russian President Vladimir Putin made “overt nuclear threats against Europe” and showed a “reckless disregard for the responsibilities of the nonproliferation regime” in the address to the nation broadcast earlier in the day.

  Putin said Russia was prepared to use its nuclear deterrent to defend its territory from weapons of mass destruction, but did not name any specific targets.
  omgomgomg5j4yrr4mjdv3h5c5xfvxtqqs2in7smi65mjps7wvkmqmtqd.onion

 2. Raymondciz Avatar

  omg omg ссылка
  The US leader also insisted Washington does not seek conflict, does not force anyone to choose between allying with the US or another country, and champions infrastructure investments not to create dependency, but to increase self-sufficiency.
  omgomg-marketplace

 3. Michaelprida Avatar

  омг омг даркнет
  NATO has brought reserve troops to Kosovo for training, increasing the alliance’s presence in the breakaway province by up to 1,000 soldiers. As military tensions with Serbia simmer, a commander for the bloc said that more could be deployed in the near future.
  omg omg сайт

 4. Georgeobeve Avatar

  омг омг ссылка
  Moscow’s envoy to the UN, Vassily Nebenzia, had previously dismissed the claim as “another fake being circulated around.”

  The alleged weapons sale by Pyongyang mirrors similar allegations from US officials about an upcoming drone transfer from Iran to Russia. A little more than two weeks after National Security Advisor Jake Sullivan said Washington had clear evidence that Iran was preparing to deliver “several hundred” armed UAVs to Russia, Kirby again clarified that the US had “seen no indications of any sort of actual delivery and/or purchase of Iranian drones by the Russian Ministry of Defense.” Tehran initially denied any plans to share drone technology with Moscow, though the Pentagon has continued to claim the sales are taking place, alleging a “first shipment” of drones in late August.

  omg omg ссылка

 5. RichardAnirm Avatar

  Первый пусковой комплекс нулевого этапа трассы М-12 открыли в Подмосковье
  Первый в Подмосковье дорожный знак «Высадил и уехал» установили в Долгопрудном
  Уполномоченный по правам человека в Подмосковье Екатерина Семенова покинула свой пост
  В Подольске сотрудники полиции задержали серийных похитителей автомобильных колес
  Накрутка яндекс метрики