Vad är Peloton?

Peloton är en amerikansk tillverkare av motionscyklar som sålde sin första cykel under 2013. Sedan dess har Peloton blivit en braksuccé i snart sagt hela världen, och under pandemin passade många på att köpa en Peloton-cykel. Men vad är då så speciellt med cykeln? Jo, det är att den har en stor skärm där du samtidigt som du använder cykeln kan delta i inspelade klasser eller program. Du kan också träna live tillsammans med andra motionärer i hela världen via en streamad klass. Det här kräver bara att du har en Peloton-cykel och ett medlemskap plus en fiberrouter eller liknande med bra WiFi-täckning där cykeln står. Om du vill kan du också logga dina resultat så att du ser din egen utveckling samtidigt som du ser hur du ligger till i jämförelse med andra användare. Det här tillför ett tävlingsmoment som förmodligen är en starkt bidragande orsak till motionscykelns popularitet.


Posted

in

by

Tags: