Multisportlaget som tog vejping till en ny nivå i djungeln

I de djupaste delarna av Amazonas djungel, där endast de modigaste vågar sig in, utspelade sig en av de mest minnesvärda episoderna i multisportens historia. Det var här, mitt i den tätaste vegetationen och under den mest krävande multisporttävlingen, som ett lag bestämde sig för att ta en paus – inte för att dricka vatten eller äta energibars, utan för att ta fram sina ecigaretter.

Röka ecigg i en multisporttävling

Inte din vanliga uppladdning

Medan andra lag pumpade sina cykeldäck, kontrollerade sina kartor och fyllde sina vätskeblåsor, var detta lag sysselsatt med att välja den perfekta e-juicen för tävlingen. “Vi tänkte att köp ejuice med en tropisk smak så kommer det att gå riktigt fint i tävlingen”, sa lagkaptenen med ett skratt.

En “rökig” start

När startskottet gick, var det inte bara svett som ångade från detta lag. Medan de paddlade, klättrade och cyklade genom djungeln, lämnade de ett litet moln av ånga efter sig. “Det var som att följa en ångbåt”, sa en förbryllad medtävlare.

Ecigg: Djungelns bästa navigationsverktyg?

Vid ett tillfälle, när laget hade gått vilse, använde de sin ecigg som en improviserad signalanordning, och skickade upp stora moln av ånga för att deras stödteam skulle kunna lokalisera dem. “Det var som att skicka upp en nödraket, men med en doft av vanilj”, skrattade en av lagmedlemmarna.

Slutet på deras “rökiga” äventyr

Trots deras ovanliga taktik lyckades laget slutföra tävlingen. Även om de inte kom först, vann de definitivt priset för mest kreativa användning av en ecigg under en multisporttävling. Och som de sa vid mållinjen: “Vi kanske inte vann loppet, men vi hade definitivt mest kul!”

Fokusera på kondition

Medan de flesta multisportlag fokuserar på kondition, uthållighet och strategi, visade detta lag att det ibland bara handlar om att ha roligt och tänka utanför boxen. Och även om ecigaretter kanske inte blir den nya standardutrustningen för multisportlag överallt, kommer detta lag alltid att minnas som det lag som tog “ångande” till en helt ny nivå i djungeln.


Posted

in

,

by

Tags: