Multisport och jag

Multisport min passionJag har alltid älskat att träna, enda sedan jag var liten har jag sprungit. Jag sprang för att hämta glass och jag sprang till skolan. Jag började orientera när jag var 7 år. Nu är jag 35 år och har relativt bra fysik, mina ambitioner är kanske inte att bli världsbäst utan det är snarare att få uppleva så mycket som möjligt av vad livet har att erbjuda.

Jag tränar mycket varje vecka och försöker mixa träningen så mycket som möjligt, men främst blir det MTB och löpning och orientering. Jag springer en mil tre gånger i veckan på vardagarna och längre på helgerna. Minst 1 gång per månad kör jag riktigt långt och då kan det bli 4-5 timmar cykling följt av ungefär lika lång löpning. Mitt hemliga mål är att kunna ställa upp i Patagonia expedition race, ett verkligt vildmarksrace av “den gamla skolan”.