Tjärvt innan löning

Oj, denna månad har jag verkligen spenderat mer än vad jag borde. Det är lite jobbigt när man upptäcker att kontot nästan är tomt sådär en vecka innan lönen kommer. Vad gör man då liksom? Jo, för mig som inte har någon annan än mig själv att förlita mig på är det bara att ta ett snabblån. Tacka vet jag dom! Vad skulle jag gjort i en sådan här situation om det inte fanns snabblån? Jag vet att många är väldigt skeptiska mot snabblån, men för mig har de ofta varit en räddare i nöden. Om du befinner dig i samma situation som mig kan jag rekommendera dig att skicka in din ansökan till t.ex. Kredit365 så lovar jag att det kommer kännas bättre snart. Men du måste förstås vara säker på att kunna betala tillbaka lånet du tar. Jag tänkte t.ex. låna 1000 kr nu så att jag har råd att köpa mat och annat nödvändigt denna vecka. Det vet jag att jag har råd att betala tillbaka så fort lönen trillar in på kontot.

Men nog pratat om snabblån och ekonomi. Helgens lopp gick riktigt bra. Över förväntningarna faktiskt. Så nästa gång jag springer ett lopp ska jag nog satsa på ett längre lopp. Man måste ju känna att det är en utmaning. Det får inte bli för enkelt, då tröttnar man. Löpning är en väldigt rolig träningsform så länge den är utmanande på något sätt. En utmaning för mig har främst att göra med loppets längd och terräng. Jag gillar t.ex. att springa i skog och mark därför att det blir en lite större utmaning.

Sen är det dessutom mycket härligare att springa i skogen för att omgivningen är så mycket vackrare!

large (30)


Posted

in

by

Tags: