Sista semesterdagarna

Jag är nu inne på min sista semestervecka. Det känns väl lite sådär alltså. Skulle inte sitta fel med ett par veckors ledighet till direkt. Men.. Såhär känns det väl varje år när semestern lider mot sitt slut. När man väl är tillbaka på jobbet kommer det kännas skönt på sätt och vis. Jag är en människa som gillar att ha rutiner och de försvinner ju så gott som helt och hållet när man har semester.

I helgen åker vi iväg på sista seglingsturen. Vi blir dock endast borta en natt eftersom vi alla börjar jobba igen på måndag. Så på söndag vill man gärna vara hemma och ta det lugnt och ställa in sig på den kommande arbetsveckan. Jag har förresten börjat cykla lite smått igen. Känner ingen smärta alls i foten längre så jag tror nog den har läkt nu. Är sugen på att dra ut på en längre runda nästa helg om vädret är tillräckligt fint. Har verkligen längtat efter en ordentlig cykeltur.

large (14)


Posted

in

by

Tags: