30 dagars utmaning!

smoo

Hej alla vänner!

Åh, vad jag älskar att sommaren har börjat visa sitt underbara ansikte nu. Man blir ju så himla glad av att vakna av solstrålar och mild luft. Jag har nog suttit och druckit kaffe på balkongen nästan varje morgon nu, och vad mer kan man egentligen önska?

Just nu sitter jag med Mia och försöker lägga upp en träningsplan. Vi har nämligen bestämt oss för en 30 days challenge tillsammans och ska nu verkligen fokusera på träningen i en månad. Jag är riktigt taggad på det faktiskt och det känns extra motiverande när man är två som gör det. Då finns det liksom inga undanflykter alls. Vi har redan börjat idag med en mils löpning i morse och dricker nu varsin smoothie med en massa nyttigheter. I eftermiddag ska vi till gymmet, alternativt ute-gymmet i skogen. Är vädret toppen så vill man ju ogärna hålla sig inomhus. Detta känns så himla bra! Så fort vi har planen nerskriven så blir det liksom allvar – och vi är redo! Hoppas ni också mår bra! Puss!! ♥︎


Posted

in

,

by

Tags: