Sysselsättningar!

Hej allihop!

Nu börjar mina ben äntligen kännas som om de är påväg att bli bättre! Jag har nästan klättrat på väggarna här hemma när jag inte har fått upprätthålla min hårdträning som jag ju precis börjat med. Men nu börjar jag alltså se ljusen i tunneln och inflammationen verkar faktiskt ge med sig. Men istället för att träna så har jag gjort en massa annat här hemma den senaste veckan. Jag har bakat knäckebröd och gjort en ny müsli, faktiskt. Tänkte dessutom dela med mig receptet till er om det är ngn av er som är sugna på att göra en riktigt nyttig frukostmüsli.

Ni behöver:

 • 5 dl rågflingor
 • 5 dl havregryn
 • 1 dl kokosflingor
 • ca 1 dl valnötter eller andra favoritnötter
 • 1 dl solrosfrön eller andra favoritfrön
 • 2 dl vatten
 • 3/4 dl neutral olja
 • 3 msk flytande honung
 • 1 tsk salt

Gör följande:

 1. Sätt ugnen på 200°c.
 2. Blanda allt i en stor bunke.
 3. Bred ut på en ugnsplåt.
 4. Rosta ca 25 min. Rör några gånger under tiden. (Passa så att det inte bränns)
 5. Ta ut och låt svalna.
 6. Tillsätt eventuellt russin eller annan torkad frukt som ni tycker om.

Mums, så himla god!!

hem


Posted

in

,

by

Tags: