Jag ska tydligen vara bara still 🙂

Alltså, jag vet inte vad universum försöker tala om för mig, men något i still med “sitt still och rör dig inte”. Förra veckan så stukade jag ju foten och idag började bilen föra en massa oväsen på väg hem från jobbet……. Vet inte vad universum försöker tala om för mig, men jag ska tydligen inte vara i rörelse.

bilen gick sönder

Det är tur det finns hjälp att få i alla fall för jag kan ingenting om bilar, de ska bara fungera när jag behöver dem. Det enda jag ska behöva göra är att tanka och fylla på med spolarvätska och kanske motorolja någon gång ibland. Så jag om någon är otroligt tacksam för firmor som Meca.se kan jag säga 🙂

Så det får bli ytterligare en lugn helg. Förra helgen kunde jag inte gå någonstans och denna helgen har jag ingen bil och jag litar inte riktigt på foten ännu för att ta mig några längre sträckor.

Men nu har jag bestämt att det får vara slut med “olyckor” på ett tag 😉